jueves, 26 de marzo de 2015

30DEB. AL TEU BICICOSTAT T'acompanyem des de Torrent al treball o a classe amb bici !!!!

T'ACOMPANYEM Al TREBALL O A CLASSE AMB BICI 










En Soterranya ens hem unit un any més a la meravellosa iniciativa 30 DIES AMB BICI i arribem carregats d'activitats

QUÈ ÉS 30 DIES AMB BICI?







30 Dies amb bici només té una norma: pedaleja a qualsevol part cada dia durant els 30 dies d'abril -una volta al barri, 20 quilòmetres fins al treball, o un passeig al capvespre, lel que siga que et venga bé- i comparteix les teues aventures online.

Promovem l'ús diari i quotidià de la bicicleta perquè creiem que enriqueix les nostres vides i cuida el planeta Terra. #30DOB és una comunitat global de milers d'alegres ciclistes que creix i creix des d'abril de 2010 quan va sorgir la idea a Minneapolis i Soterranya és part d'aquesta meravella,

Així que anem a llançar un parell de programes amb els quals animar a tots i a totes a utilitzar la bicicleta.

Al TEU BICICOSTAT

Durant el mes d'abril ens oferim a acompanyar amb bici a a el treball, a la universitat, a l'escola, a comprar... a totes aquelles persones que desitgen fer-ho, així coneixerem junts les millores rutes, les normes bàsiques per a ser tot un ciclista urbà i sobretot t'ajudarem a perdre la "por inicial" i a donar el gran salt perquè tu bici es convertisca en el teu vehicle cada i així a colp de pedal, descobrisques un món nou, sostenible i ple de moltes alegries.

Només cal enviar correu a soterranya@gmail.com i quedarem per a iniciar aquesta increïble aventura.

VISCA LA BICI!!!!





No hay comentarios: