sábado, 25 de julio de 2015

FESTE SOLIDARIES 2015. Soterranya i la Filà Templaris col·laboren per unes festes més solidàries


Un any més Col.lectiu Soterranya i la Filà Templaris de Torrent, han arribat a un acord perquè es puga donar ús al menjar sobrant del catering que diàriament reben en la Filà durant els dies que duren les festes de Torrent.

La idea és evitar que menjar en perfecte estat es rebutge, per la qual cosa Soterranya l'arreplegarà i el portarà a les persones del col·lectiu sense sostre de la ciutat, la comarca i de València.

En Soterranya no creiem en la caritat, aquesta activitat no seria més que un pegat si no complira un doble objectiu, d'una banda visibilitzar a les persones que dormen en el carrer i per una altra evitar que menjar en perfecte estat acabe en el fem, han declarat membres de l'associació.

L'activitat porta ja un parell d'anys en marxa i forma part de la campanya d'atenció i denúncia de la situació del col·lectiu sense sostre que Soterranya realitza des de 2007, amb " pocs recursos però amb la certesa que és necessari visibilitzar la problemàtica existent per a buscar solucions i presionar a l'administració per tal de que ajude més"



No hay comentarios: